schell on tour

Over ons

Oprichter van Schell On Tour, Gabriel Schell, is opgegroeid als slagerszoon en heeft een gezond verstand van lekker eten weten te ontwikkelen. Hij weet kwalitatief goed vlees, uit eigen slagerij, te combineren met de juiste producten voor een authentieke smaaksensatie. Slagerij schell, gevestigd te rotterdam op de west-kruiskade, is al 8 generaties lang een begrip in Rotterdam. Het bestaat tenslotte al sinds 1796.

schell on tour

Over ons

Oprichter van Schell On Tour, Gabriel Schell, is opgegroeid als slagerszoon en heeft een gezond verstand van lekker eten weten te ontwikkelen. Hij weet kwalitatief goed vlees, uit eigen slagerij, te combineren met de juiste producten voor een authentieke smaaksensatie. Slagerij schell, gevestigd te rotterdam op de west-kruiskade, is al 8 generaties lang een begrip in Rotterdam. Het bestaat tenslotte al sinds 1796.

8 generaties lang een begrip

familie schell

Catering - RibEye - Schell on Tour

slagerij

Slagerij schell, gevestigd te rotterdam op de west-kruiskade, is al 8 generaties lang een begrip in Rotterdam. Het bestaat tenslotte al sinds 1796.

festival catering

Hoewel Schell On Tour zich al sinds 1990 bezighoudt met festival catering, is het bedrijf in 2016 in een nieuw jasje gestoken. Door mee te gaan met de tijd, bouwden Gabriel en zijn zoon Max, waarmee hij samen het bedrijf runt, de mooiste foodtrucks waar ze heel het land mee doortrekken. Van een smoker waarin broodjes kippendij worden gemaakt, tot een omgebouwde schoolbus waar de lekkerste cheeseburgers in bereid worden.

Meet The Chefs

Gabriël & Max Schell

Zo vader zo zoon, dat is hier zeker van toepassing. Toen Gabriel in 2016 een andere richting koos in de cateringsector, was zijn zoon Max één van de eersten om hem te volgen. Samen bouwde zij hun eigen foodtrucks en stonden daarmee op verschillende evenementen. In 2018 besloot Max zijn eigen weg te gaan, maar realiseerde zich na verloop van tijd dat zijn passie echt bij de evenementen lag. Vanaf 2023 hebben zij besloten om samen Schell on Tour te leiden.

Kwalitatief goed vlees, uit eigen slagerij

Authentieke smaaksensatie

Vlees uit eigen slagerij verkopen, voor Gabriel een echte jongensdroom. De overheerlijke burgers, kippendijen en boneless ribs, worden door ons zelf gemarineerd en voorbereid, net als onze sauzen en salades. We houden van ambachtelijk en vers. Krijg jij ook zo’n zin in een heerlijk broodje?

Kwalitatief goed vlees, uit eigen slagerij

Authentieke smaaksensatie

Vlees uit eigen slagerij verkopen, voor Gabriel een echte jongensdroom. De overheerlijke hamburgers, kippendijen en boneless ribs, komen een keer per week binnen op de zaak. Dan worden ze gemarineerd en verpakt, zodat ze daarna nog lekker in kunnen trekken. Op de evenementen gaan ze gemarineerd en wel, de plaat of bbq op. Krijg jij ook zo’n zin in een broodje kippendij?
Over ons - Broodje Square - Schell on Tour