van schoolbus tot argentijnse grill

foodtrucks

Kiezen is lastig, dat vinden wij ook. Daarom heeft Schell on Tour niet 1,  maar 10 verschillende soorten foodtrucks. En allemaal zijn ze identiek. Van gyroswagen, tot patatwagen tot aan smoker en hamburgerwagen. Benieuwd naar onze foodtrucks,
onderstaand lichten we ze toe!

van schoolbus tot argentijnse grill

foodtrucks

Kiezen is lastig, dat vinden wij ook. Daarom heeft Schell on Tour niet 1, maar 10 verschillende soorten foodtrucks. En allemaal zijn ze identiek. Van gyroswagen, tot patatwagen tot aan smoker en hamburgerwagen. Benieuwd naar onze foodtrucks, onderstaand lichten we ze toe!

van schoolbus tot argentijnse grill

onze foodtrucks

Kiezen is lastig, dat vinden wij ook. Daarom heeft Schell On Tour niet 1 maar 10 verschillende soorten foodtrucks. En allemaal zijn ze identiek. Van gyroswagen, tot patatwagen tot aan Smoker en hamburgerwagen. Benieuwd naar onze trucks, onderstaand lichten we ze toe!

Cheeseburger of kipburger?

Amerikaanse schoolbus

Foodtrucks - Amerikaanse Schoolbus - Schell on Tour

De Amerikaanse schoolbus, voorheen de bus van de Phillycheese steak, nu de bus waar de lekkerste burgers in gemaakt worden. Ook bij topdrukte is de kwaliteit hetzelfde. Deze truck is gebouwd om veel bezoekers in korte tijd van wat letters te voorzien. Kies jij voor een vegaburger, cheeseburger of een kipburger?

burgers, burgers, burgers

Route 66

De Route 66, een prachtparel als je het ons vraagt. Vader en zoon hebben de wagen zelf omgebouwd tot een ware eyecatcher inclusief vip terras. Waar je heerlijk kan genieten van een cheese, kip of vegaburger. Dit maakt dat ze er op topsnelheid, heerlijke burgers uit kunnen serveren. Moe van het dansen en toe aan wat lekkers? Kom dan een burgertje  bij ons eten.

Oogstfeest Zevenhuizen - Route 66 Burgers - Schell on Tour

Real Texas barbecue

big smoker

Foodtrucks-Smoker-Schell-on-Tour

Opvallend door zijn lengte en de heerlijke geur die ervan afkomt. In onze smoker bereiden we broodjes kippendij, boneless ribs, braadworsten en pulled pork. Allemaal vers van de bbq. Weet jij al wat je gaat kiezen?

Kippendijen, pulled pork en braadworsten

Argentijnse zwenkgrill

Een ronde grill, waar je precies ziet wat er bereid wordt en waar je aan alle kanten kan bestellen. Laat je verassen door de heerlijke bbq geur. In overleg bereiden wij diverse lekkernijen van deze authentieke houtskool grill.
Zwenkgrill - Foodtrucks - Schell on Tour

eat like a greek god

gyros

Gyros - Schell on Tour

Het gevoel alsof je in Griekenland bent, dat heb je toch het liefst elke dag? De wrap gyros met ui, paprika, sla en zelfgemaakte knoflook en/of pikante saus. Onze gyros is gemaakt van kip en halal.

Stoere Ambiance

Industriële bar

Onze sfeervolle industriële bar mag niet ontbreken op je feest. Hier uit serveren wij de lekkerste drankjes en cocktails. Deze leuke jongen heeft ook nog een grote broer.
Foodtrucks - Pulled Pork - Schell on Tour
Foodtrucks - Argentijnse Grill - Schell on Tour
Foodtrucks - Kleine Smoker - Schell on Tour

werken op de tofste festivals?

stuur ons een e-mail en wie weet werk je binnenkort mee!